Indsatte havde sex i blinde vinkler

Tre kvindelige og tre mandlige indsatte i Green County Jail, Indiana, er blevet sigtet for flugtforsøg, efter de kravlede gennem loftet for at dyrke sex

Disse seks indsatte kunne ikke holde fingrene fra hinanden i Green County Jail. Øverst fra venstre: Nicole Haldeman, Kay C. Snyder og Misty Moore. Nederst fra venstre: Alex Rathburn, Jesse Ross og Nick Hutcherson. (Politifoto)
Disse seks indsatte kunne ikke holde fingrene fra hinanden i Green County Jail. Øverst fra venstre: Nicole Haldeman, Kay C. Snyder og Misty Moore. Nederst fra venstre: Alex Rathburn, Jesse Ross og Nick Hutcherson. (Politifoto)

Kombinationen af en mangelfuld fængselskonstruktion og liderlige indsatte har nu resulteret i seks sigtelser for flugtforsøg i Green County Jail i Bloomfield, Indiana.

Fængslet indledte en undersøgelse af de seks indsatte, da en tilfældig ransagning afslørede flere breve, der indikerede, at flere indsatte i både dame- og herre-afdelingen havde været i seksuel kontakt.

Efterforskningen viste, at seks indsatte, Nicole Haldeman, Kay C. Snyder, Misty Moore Alex Rathburn, Jesse Ross og Nick Hutcherson havde benyttet sig af en lemfældig tagkonstruktion over cellerne og på den måde fået adgang til hinandens afsnit.

De indsatte fik adgang til loftet ved at løfte nogle sikkerhedsmetalplader op på loftet.

- Nogle af væggene går ikke hele vejen op til taget, og dermed kunne de indsatte gå fra den ene celleafdeling til den anden, når de først var oppe på loftet, siger sheriff Terry Pierce til Bloomfield Free Press.

Blinde kameravinkler
De efterfølgende afhøringer viste også, at de indsatte havde haft gode muligheder for en diskret hyrdetime, når de først var kommet over i det andet afsnit.

Fængslets overvågningskameraer dækkede nemlig ikke samtlige kvadratmeter, og de indsatte kunne dermed finde blinde kameravinkler til deres intime stævnemøder.

- Når de stod i dette hjørne, var de fuldstændig udenfor kameraets vinkler, siger Terry Pierce og udpeger et hjørne ved en betalingstelefon i kvindernes afsnit.

De sigtede har aftalt mindst 15 stævnemøder med hinanden via sedler i vasketøjet og på madbakker.

Hvis de bliver dømt, risikerer de op til otte års yderligere fængsel og en bøde på 10.000 dollar.

0 kommentarer
Vis kommentarer