Dubai-hotel advarer mod strandsex

Populært hotel i Dubai har udgivet en folder, der advarer kunderne om at vise for meget hud på strandene, efter to briter blev dømt for sex i det fri

Hotellet der advarer mod sex og topløs badning er ikke det kendte Burj Al Arab, men derimod nabohotellet. (Foto: AP)
Hotellet der advarer mod sex og topløs badning er ikke det kendte Burj Al Arab, men derimod nabohotellet. (Foto: AP)

Et af Dubais populære hoteller har udgivet en 'etikette guide' til deres gæster, efter et britisk par sidste måned blev dømt for at dyrke sex på en offentlig strand i Dubai. Det skriver The Times

Parret fik tre måneders fængsel og en bøde på 1500 kroner for eventyret, som fandt sted efter en champagne-brunch.

Madinat Jumeirah Hotel har lagt foldere på alle bordene ved deres brunch-arrangement. Alle hoteller i Dubai tilbyder brunch om fredagen, den første dag i weekenden.

Fri champagne
Gæsterne opfordres til at 'udvise diskretion' og advarer mod at udvise kærtegn offentligt. 'Alt ud over et kys på kinden' kan medføre anholdelse, lyder advarslen.

Arrangementerne varer til først på aftenen, og kunderne kan spise og drikke - også alkohol - i ubegrænsede mængder, når først entreen er betalt.

På Madinat Jumeirah koster brunchen 800 kroner. For den pris får man ud over mad også adgang til fri champagne, cocktails og vin.

I løbet af denne sommer blev mange vesterlændinge anholdt på Dubais strande for topløs badning, som heller ikke er tilladt i det muslimske land.

0 kommentarer
Vis kommentarer