90-årig boede med tre døde søskende

Tre lig blev fredag fundet i en 90-årig kvindes hjem i Chicago. Ligene var kvindens søskende, og den ældste har formentlig været død i 25 år

En 90-årig kvinde levede i dette hus med tre døde søskende. Den ene af dem døde først i 80'erne. (Foto: AP)
En 90-årig kvinde levede i dette hus med tre døde søskende. Den ene af dem døde først i 80'erne. (Foto: AP)

Tre indtørrede lig blev fredag fundet i et hus ejet og beboet af en 90-årig kvinde i udkanten af Chicago. Det skriver Fox News.

Politiet mener, at alle tre døde en naturlig død, men at kvinden har boet med ligene igennem mange år. De døde blev hurtigt identificeret som kvindens to søstre og en bror. Den ældste søster er født i 1910, den yngste i 1916 og kvindens bror i 1923.

Naboer fortæller, at de ikke har set den yngste søster siden starten af 80'erne, og politiet regner derfor med, at hun har været død i mindst 25 år. Kvinden beskrives af folk i området som opmærksom og på vagt, men sød og rar. Hun gik meget i sin have, og naboerne hentede tit varer til hende. Ingen har dog været inde i kvindens hus.

Den 90-årige havde fortalt naboerne, at hendes bror var rejst for at bo sammen med en anden del af familien, og at hendes søster havde skræk for at forlade hjemmet og derfor aldrig viste sig ude.

Politiet blev tilkaldt af en advokat, der var kommet ind i den gamle kvindes hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer