Angrebet af præsidentens hund

Den afgående præsident George W. Bush's hund, Barney, gik lige i kødet på en journalist, der bare ville være venlig og klappe den tissetrængende vovse

Barney er ikke lige gode venner med alle. (Foto: AP)
Barney er ikke lige gode venner med alle. (Foto: AP)

George W. Bush er nok ikke i det bedste humør i disse dage, efter republikanerne tabte valget tidligere på ugen. Og den afgående præsidents humør smitter åbenbart af på hans firbenede ven, Barney.

Da hunden i går blev luften foran Det hvide Hus, angreb den nemlig Reuters-journalist Jon Decker, da han prøvede at give Barney et venligt klap.

- Han var åbenbart ikke i humør til at blive klappet, måtte journalisten efterfølgende konstatere.

Skadet pegefinger
Den skotske terriers angreb gik så meget ud over journalistens pegefinger, at han måtte tilses at præsidentens læge, og der venter ham nu et par dage på antibiotika. Jon Decker tog dog sin sårede finger med et smil, og poserede gerne for sine kollegaer.

Barney, der er den ene af Bush-familiens to hunde, er kendt for sit vaskeægte terrier-temperament. Når der er rundvisninger i vestfløjen i Det hvide hus, får de besøgende ikke adgang til rosenhaven. Her holder Barney nemlig til - og kun Barney.

Når Bush og hunde flytter ud af præsident-boligen den 20. januar, vil der formentlig hurtigt komme en ny firbenet beboer. Barack Obama har angiveligt allerede lovet sine to døtre en hund, når familien indtager Det hvide Hus.

0 kommentarer
Vis kommentarer