Fik bøde for at vise bar numse

37-årig kvinde, der flashede bagdelen fra altan, fik tilmed at vide af dommer, at hun var for gammel til den slags opførsel

Kvinde hev op i nederdel på sin altan og det kostede hende en bøde på 1600 kroner og en irettesættelse fra dommer. (Modelfoto: Colourbox.com)
Kvinde hev op i nederdel på sin altan og det kostede hende en bøde på 1600 kroner og en irettesættelse fra dommer. (Modelfoto: Colourbox.com)

En kvinde, der 'flashede' sin nøgne bagdel foran en menneskemængde har nu ved retten i Southport, Australien fået en bøde på 400 dollar (ca 1600 danske kroner).

Og 37-årige Luncinda Dimond måtte oven i købet gennem den ydmygelse i retten at få af vide, at hun var for gammel til den slags opførsel.

Episoden fandt sted i oktober, hvor Lucinda Dimond kom frem på sin altan i et lejlighedskompleks, hev op sin korte nederdel og klaskede sig selv i den bare ende til stor begejstring for en menneskemængde på gaden.

Kvinden udførte det lille nummer hele tre gange, hvorfor antallet af mennesker på gaden voksede, så der til sidst stod cirka 200.

En politipatrulje måtte vidne i retten om, hvordan menneskemængden blev særdeles optændt.

Lucinda Dimond har erklæret sig skyldig - bortset fra den vigtige detalje om, hvorvidt hendes numse var bar.

Hun hævder, at hun havde trusser på. Politipatruljen, som årvågent fulgte begivenheden, siger, at det er løgn.

Anklageren Mike Campbell sagde ifølge avisen The Daily Telegraph i retten, at det var 'skuffende, at en så relativt moden kvinde havde opført sig sådan', og dommeren gav ham ret og tilføjede, at den adfærd ikke passede til hendes alder.

Selv er Lucinda Dimonds meget forlegen over episoden og kan ikke give anden grund, end at hun havde drukket to flasker vin.

0 kommentarer
Vis kommentarer