Seks års fængsel for plæneklipper-skud

Keith Walendowski fra Milwaukee risikerer mere end seks års fængsel, efter han skød sin egen plæneklipper i stykker, da tingesten ikke ville starte

Keith Walendowski risikere seks et halvt års fængsel og en kæmpebøde for at have taget livet af sin plæneklipper med et haglgevær. (Foto: AP)
Keith Walendowski risikere seks et halvt års fængsel og en kæmpebøde for at have taget livet af sin plæneklipper med et haglgevær. (Foto: AP)

56-årige Keith Walendowski fra Milwaukee i USA havde fredag eftermiddag bestemt sig for at slå sin græsplæne. Men græsslåmaskinen havde andre planer, og den nægtede pure at starte.

Det blev for meget for den temperamentsfulde ejermand, som efter et par mislykkede forsøg på at tænde maskinen hentede sit haglgevær. Han tog sigte og straffede plæneklipperen ved at skyde den flere gange med geværet.

Desværre for Keith Walendowski overværede hans nabo skyderiet. Hun kontaktede politiet, der straks anholdt den arrige og temmeligt berusede mand. Han blev taget med på stationen, hvor han højlydt undrede sig over, at man skulle straffes for at skyde på sit eget haveredskab.

- Jeg kan skyde den, hvis jeg vil. Det er min plæneklipper, og det er min have. Hvis jeg har lyst til at plaffe løs på den, så gør jeg det, sagde Walendowski ifølge nyhedsbureauet AP.

Den opfattelse deler ordensmagten dog ikke, og den tidligere plæneklipperejer kan nu se frem til en retssag, hvor han risikerer en bøde på mere end 50.000 kroner og seks et halvt år fængsel for angrebet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen