13-årig lejede ludere til tv-spil

En 13-årig dreng fra Texas snuppede sin fars kreditkort og brugte knap 150.000 kroner på et hotelværelse, to ludere og computerspil

To teenagedrenge morede sig for den kostelige sum af 150.000 kroner fra den ene fars kreditkort. (Foto: AP)
To teenagedrenge morede sig for den kostelige sum af 150.000 kroner fra den ene fars kreditkort. (Foto: AP)

En 13-årig dreng fra Texas blev tilsyneladende gal på sin far, fordi han havde glemt at give ham en gave på drengens fødselsdag. Ralph Hardy snuppede derfor sin fars kreditkort og tog på shoppetur med en kammerat.

Drengene endte deres tur med at tjekke ind på et hotelværelse, hvor de pakkede deres nyindkøbte XBox ud og satte sig til at spille. For at få udfordringer i spillet ringede de to til et escort-bureau, der sendte to prostituerede til hotelværelset, skriver money.co.uk.

Da glædespigerne ankom, bildte drengene dem ind, at de var små voksne, der arbejdede på et omrejsende cirkus, men at de lige have vundet en større turnering i computerspil og derfor trængte til at slappe af. Pigerne hoppede tilsyneladende på den lille hvide løgn og deltog lystigt i computerspillet.

Først da et bud kom til rummet med chips og sodavand og anede uråd over drengenes unge alder, blev deres springtur stoppet. Politiet tog forbi hotelværelset, hvor de fandt næsten 15.000 kroner i kontanter, masser af elektronisk udstyr og hele to af farens kreditkort, der var ribbet for penge til teenagernes eskapader.

Den 13-åriges far kunne fortælle poliiet, at han ikke havde givet drengen sit kreditkort, og de to flove teenagere blev derefter fulgt hjem - formentlig til en ordentlig skideballe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere