Millionær arbejder på McDonald's

Det er de færreste millionærer, der tilbringer 37 timer om ugen med at vende bøffer på McDonalds, men det gør en lottomillionær fra England

En 25-årig lottomillionær kedede sig med millionerne, så han bad om sit job tilbage på den lokale McDonald's. (Foto: AP)
En 25-årig lottomillionær kedede sig med millionerne, så han bad om sit job tilbage på den lokale McDonald's. (Foto: AP)

De fleste drømmer sig væk fra arbejdsdagens sure pligter, men for en engelsk lottomillionær var det ikke lykken.

18 måneder efter den 25-årige Luke Pittard fra Cardiff vandt 12.5 millioner i lotto, er han igen vendt tilbage til jobbet på McDonald's. Ikke fordi han har brug for pengene, men fordi han savnede kollegaerne.

Han fejrede ellers gevinsten i stor stil med et nyt hus, en solskinsferie og et overdådigt bryllup, men efter et stykke tid blev savnet til kollegaerne for stort. Så han bad om at få sit job tilbage, så han kunen vende burgere for en timeløn på 60 kroner.

- De synes allesammen, at jeg er tosset, men så prøver jeg at forklare dem, at livet er mere end penge. Jeg elskede at arbejde på McDonald, før jeg blev millionær, og jeg er virkelig glad for at være tilbage igen, siger Luke Pittard til Daily Mail.

Da han vandt pengene, sagde ham og konen deres job på McDonald's op, så de kunne leve af renterne fra gevinsten, men det blev alligevel for kedsommeligt for den aktive fyr.

- For at være helt ærlig er der en grænse for, hvor meget man kan slappe af. Jeg er jo stadig ung, og lidt hårdt arbejde har aldrig skadet nogen, siger han.

Den ugentlige lønchek er dog langt mindre, end hvad Luke Pittard tjener i renter fra gevinsten.

0 kommentarer
Vis kommentarer