Rotter spiste landmands opsparing

En etiopisk landmand, der havde gemt hele sin livsopsparing i en høstak har mistet en tredjedel til sultne rotter, der har spist opsparingen

En etiopisk landmand mistede sin livsopsparing, da han gemte den i en stak hø, hvor rotter spiste 18.000 kroner væk. (Foto: Malhotra)
En etiopisk landmand mistede sin livsopsparing, da han gemte den i en stak hø, hvor rotter spiste 18.000 kroner væk. (Foto: Malhotra)

En høstak er ikke tyverisikret, erfarede en etiopisk landmand, der havde gemt sin livsopsparing på omkring 80.000 kroner i en høstak.

En tredjedel af pengene var nemlig forsvundet, da han tjekkede høstakken. Der havde været sultne rotter forbi, der havde spist løs af den dyrbare føde.

Den 52-årige landmand valgte at have pengene opbevaret i høstakken, fordi han ikke stolede på almindelige banker, og han turde heller ikke have dem i sit hus af frygt for brand.

Omkring 18.000 kroner var blevet spist op af rotter tre uger efter, manden havde gemt dem i høstakken, skriver nyhedsbureauet AFP.

Manden var adskillige gange blevet rådet til at sætte pengene i banken, men han nægtede. Hvor vidt han har ombestemt sig nu, melder historien ikke noget om.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen