Blondine er klogere end Einstein

Hun er 16 år, bruger falske negle og er klogere end Einstein

Lauren Marbe scorede 161 i en IQ test fra organisationen Mensa. Det gør hende til en af de klogeste i verden. FOTO:  SWNS - MASONS - HEMEDIA
Lauren Marbe scorede 161 i en IQ test fra organisationen Mensa. Det gør hende til en af de klogeste i verden. FOTO: SWNS - MASONS - HEMEDIA

Det er de færreste, der kan prale af at være klogere end Einstein.

Det kan 16-årige Lauren Marbe fra Essex i England, som ved første øjekast ikke nødvendigvis forbindes med høje akademiske præstationer.

- Jeg elsker min falske selvbruner og mine falske negle, siger blondinen i et interview med den engelske avis The Telegraph.

Lauren Marbe bryder på mange måder den generelle opfattelse af, hvordan en superhjerne ser ud. Alligevel fik hun en score på 161 i en IQ-test fra Mensa, en organisation for de mest intelligente blandt verdens befolkning.

Hun kan nu derfor sige, at hun er blandt den ene procent af verdens befolkning, der er klogest.

Slår Bill Gates
Med en score på 161 har den 16-årige pige fra Essex en højere IQ end fysikgeniet Stephen Hawking, grundlæggeren af Microsoft, Bill Gates, og tilmed manden bag relativitets-teorien, Albert Einstein.

Det er ganske vist rigtigt nok, at Albert Einstein aldrig tog nogen IQ-test, men ifølge The Telegraph har eksperter anslået hans IQ til at være 160.

Den unge blondine klarer sig, ikke uventet, rigtig godt i skolen og har fået topkarakterer i alle de fag, hun tager.

Hvad hun skal bruge sin ekstraordinære hjerne til, er hun ikke helt sikker på endnu. Hun vil enten studere arkitektur på Cambridge Universitet eller være professionel sanger og danser.

Og selvom Lauren Marbel har en IQ, der er højere end hos resten af hendes omgangskreds, så er den unge teenager ellers ganske normal. Hun er glad for, at hun kan være med til at skabe et bedre billede af unge i Essex, som ellers ikke er kendt for at være de største genier.

- Jeg elsker at bo i Essex, og måske kan jeg vise folk, at vi ikke alle sammen er fjollede og blonde.

Selv kan hun vist bare kalde sig en af delene.

179 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere