TV: Journalist smed toppen under interview

Canadisk borgmester fik syn for sagen under interview med kvindelig journalist i weekenden. Se videoen her

Normalt er det ikke den store oplevelse at få besøg af en journalist.

Således havde borgmesteren i den canadiske by Kelowna nok heller ikke de store forventninger til mødet med en kvindelig journalist søndag.

Og det til trods for at den nysgerrige radiovært og reporter fra avisen The Province, Lori Welbourne, ville høre borgmester Walter Gray, om det er ok at gå topløs rundt i byen.

Anledningen var, at søndagen var officiel 'Gå topløs-dag' i USA - en årlig tilbagevendende begivenhed, som siden 2007 har sat fokus på ligestilling og kvinders ret til at gå topløse ligesom mænd gør det.

Se også: TV: Nyhedsvært afbrudt i live-udsendelse: Her er din telefon, mor!

'Jeg har tænkt over, hvor mange kvinder i min hjemby Kelowna, der fejrer dagen med at smide trøjen. Sikkert ikke mange,' skriver Lori Welbourne i en blog.

Og så drog hun ellers til interview på rådhuset, hvor det dog var borgmesteren, der stillede spørgsmålene, da toppen røg.

- Hvad laver du?

- Der er så varmt herinde.

- Virkelig?

Se også: TV-vært bryder sammen under interview med kat

Også var det ellers Lori Welbournes tur til at få stillet sin nysgerrighed i forhold til, om det er ok at gå gennem byen med brysterne ude i det fri.

- Der er sikkert nogen, der vil ringe efter politiet, fordi de tror, det er ulovligt.

- Er det ulovligt?

- Nej, det er det ikke.

Og det svar glæder Welbourne sig over.

'Det var det svar, jeg håbede på. Ikke fordi jeg ønsker eller har til hensigt at blotte mine bryster offentligt. Det har jeg ikke. Men jeg sætter pris på at vide, at jeg lovligt kunne gøre det, hvis jeg ville. I nogle lande ville kvinder blive stenet til døde på grund af sådan en 'forbrydelse'. Jeg er evigt taknemmelig for at bo her og ikke der,' skriver Lori welbourne.

Se også: Ups! Nyhedsvært tegnede penis på live-tv

Ifølge Lori Welbourne er det i USA kun staterne Utah, Indiana and Tennessee, der endnu ikke tillader topløse kvinder. Også de fleste steder i Canada er det lovligt at smide toppen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen