Stive knægte tog lama med på bytur

Den otteårige lama Serge blev stjålet og taget med på tur i byen

En otteårig lama er blevet berømt, efter en flok stive ungersvende 'befriede' det mindst 100 kilo tunge dyr og tog det med på en sen bytur gennem Frankrigs vin-hovedstad Bordeaux.

En billedserie af lamaens bytur, med de fem beduggede knægte, der tilfældigvis faldt over lamaen på vej hjem fra byen, er blevet et hit på nettet. Blandt andet på facebook, hvor 735.000 personer i skrivende stund har meldt sig ind i en gruppe, der forlanger, at lamaens bortfører slipper for retsforfølgelse.Og så er det ikke engang 'photobombing'. Dette billede har fået over 700.000 til at samle sig på facebook for at tale imod retsforfølgelse af de unge for lama-tyveri. (Privatfoto)
Og så er det ikke engang 'photobombing'. Dette billede har fået over 700.000 til at samle sig på facebook for at tale imod retsforfølgelse af de unge for lama-tyveri. (Privatfoto)


- Vi gik ind og legede med dyrene. Vi endte med at tage en lama med os, siger den ene af de fem unge til, der kalder sig Matthieu, til franske BFMTV.

Den otteårige lama, der angiveligt hedder 'Serge', var vilde med sine nye venner og fulgte efter dem som en hund i en snor, da de tog dem med ind i en sporvogn.

- Den hoppede på uden problemer, vi sprang efter og tog en tur med ham og de andre passagerer, siger han.Den otteårige lama Serge var lidt for bredrøvet til at snige sig ned til sporvognens bagerste sæder. (Privatfoto)
Den otteårige lama Serge var lidt for bredrøvet til at snige sig ned til sporvognens bagerste sæder. (Privatfoto)


En konduktør opdagede den pelsede passager, som han jagede ud af toget og bandt fast ved en lygtepæl. Lige som direktøren for cirkusset kunne han ikke se det sjove i byturen.

- De burde have vidst, at hvis man stjæler et dyr, mens man er påvirket af alkohol, udelukkende fordi det er sjovt, så kunne det have endt grueligt galt, siger cirkusdirektør John Beautour til BFMTV.

Sanger hedder det samme
Endnu skørere blev det, da en fransk sanger, der har adskillige ting tilfælles med det stjålne dyr, pludselig blandede sig i tyveriet.

Han går under navnet ' Serge Lama' og kommer ligeledes fra Bordeaux.

- Det er en joke, som endte godt. Vi er så vandt til at se kedelige ting, og dette har hjulpet med at bryde med den tunge stemning. Det er præcis, hvad vi har brug for lige nu, siger Serge Lama til BFMTV.

Senest har cirkusdirektøren så opgivet alle anklager af forsikringsmæssige grunde.Lamaen blev taget af toget og bundet ved en lygtepæl i nattens mulm. (Privatfoto)
Lamaen blev taget af toget og bundet ved en lygtepæl i nattens mulm. (Privatfoto)


0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere