TV: Vanvittig russisk bilist kører hvor det passer ham

Den russiske bilist filmer sin egen hensynsløse kørsel. Se video

Det ligner til forveksling åbningsscenen fra komedieklassikeren 'Høj Pistolføring', men det er det ikke.

Det er derimod en russisk bilist, der filmer sine vanvittige køreture med et såkaldt dashcam, som er et kamera beregnet til at montere i forruden på en bil. Den type kamera er meget udbredt i Rusland, da det anses som det stærkeste bevis ved en eventuel retssag, i et land hvor korruption og forsikringssvindel er hverdagskost.

Se også: Tv: Russisk bilist finder sig ikke i pis

Føreren af bilen i videoen burde til gengæld nok overveje at slukke sit dashcam. Det fungerer nemlig først og fremmest som bevis for hans gennemført rådne kørsel.

Hverken modkørende, heste på kørebanen, eller fodgængere på fortovet kan vide sig sikre, når bilisten i videoen kommer kørende.

Se også: TV: Svenskere røg i slagsmål midt på motorvejen

Hans kørsel kan let forveksles med noget, som man ville opleve i GTA, blot med den forskel, at fodgængerne får en kort chance for at flytte sig, før føreren kommer pløjende ned ad fortovet. Og så er gennemsnitshastigheden også lidt lavere.

Se også: TV: Motorcyklist slynges ind under lastbil

På et tidspunkt i videoen bliver bilisten i øvrigt stoppet af politiet. Efter en kort snak med dem er han dog klar til at fortsætte sin vanvittige kørsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere