Er det ok? Strisser strinter op ad væg

Facebook-brugere diskuterer livligt dette foto

Her tisser en politibetjent op ad en væg (Foto: Privatfoto)
Her tisser en politibetjent op ad en væg (Foto: Privatfoto)

Mandag middag blev en politibetjent foreviget, mens han angiveligt var i gang med at tisse op ad en væg i Køge syd for København.

Billedet, som du kan se over artiklen, har vakt lige dele forargelse og forundring på Facebook, hvor billedet af den tissende betjent er blevet delt lystigt.

Synet af betjentens tissetur har også fået en af Ekstra Bladets læsere op af stolen.

- Sidst jeg var i byen, var vi to der fik en bøde for at stå og pisse et mindst lige så øde sted, men politiet må godt. Jeg bliver sindssyg, skriver læseren.

Ifølge ordensbekendtgørelsens § 3 stk. 2 er "forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse". En overtrædelse af bekendtgørelsen udløser en bøde på 1.000 kr.

Komisk øjeblik
Ekstra Bladet har talt med fotografen, som ønsker at være anonym, men som kan bekræfte, at han tog billedet midt i sin frokostpause mandag.

- Jeg syntes, øjeblikket var ret komisk. Når det nu er ulovligt at tisse offentligt, at en betjent så selv gør det, siger fotografen til Ekstra Bladet.

Fotografen understreger, at han ikke selv er synderligt forarget over politibetjentens opførsel.

- Jeg tror ikke, at jeg selv havde fået en bøde, hvis jeg havde tisset der. Det er nok noget andet, hvis man gør det midt på Køge Torv, siger han.

Loven gælder for alle
Hos Midt- og Vestsjællands Politi oplyser vagtchefen til Ekstra Bladet, at han ikke har set det konkrete billede, og at han derfor ikke kan udtale sig om episoden.

- Men bør man som politibetjent ikke altid finde et toilet, når man skal lade vandet?

- Jo, selvfølgelig. Politibetjente er underlagt de samme regler som samfundet i øvrigt, siger vagtchefen.

DIN MENING: Er det i orden, at politibetjenten tisser offentligt? Giv din holdning til kende i afstemningen og i debatten under artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere