TV: 'Zombie-bilist' gik amok på motorvejen

Chokerede vidner turde ikke stige ud af deres biler, da en forvirret australier gik amok på australsk motorvej

De såkaldte 'dash cams' er ikke kun udbredte i Rusland og USA - australierne bruger dem også. Og 'heldigt' for det, for ellers havde den besynderlige episode i klippet over artiklen måske ikke fundet vej til offentligheden og alverdens medier.

En bilist på en motorvej uden for australske Perth fangede nemlig en anden mands vanvittige opførsel på det bilkamera, mange har påmonteret deres biler af forsikringsmæssige årsager.

Bilnyheder - 6. sep. 2012 - kl. 11:56 Derfor har russere kameraer i deres biler

Som billederne afslører løb og hoppede manden rundt på og mellem de mange biler, alt imens han momentvis hamrede sit hovede ind i siderne på dem.

Flere vidner oplevede i følge Huffington Post episoden som 'apokalytisk' og som var de med i en zombiefilm, mere specifikt 'World War Z' med Brad Pitt, hvori de smittede netop løber forvildet rundt og knalder deres hoveder ind bilerne på vejen.

Se også: TV: Svenskere røg i slagsmål midt på motorvejen

Andre vidner har ifølge Mirror fortalt australske medier, hvordan folk ikke turde andet end at blive siddende i deres biler af frygt for, hvad der skulle ske, hvis de stod ud og konfronterede manden.

Vanviddet varede ti minutter og nåede at skabe en gevaldig kø, før politiet kom og anholdte manden.

Ifølge lokaler medier har manden siden været igennem en helbredsundersøgelse, og politiet siger, at alkohol og stoffer kan have ledt til mandens opførsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere