Fransk kannibal indrømmer: Spiste offers hjerte og tunge

26-årig hjemløs anholdt i Sydfrankrig - indrømmer at have dræbt 90-årig og spist hans hjerte og tunge

Ifølge Huffington Post skete det bestialske mord på Route des Écluses. (Google Maps)
Ifølge Huffington Post skete det bestialske mord på Route des Écluses. (Google Maps)

En 90-årig mand i Nouilhan i Sydfrankrig er formentlig blevet offer for en bestialsk kannibal.

I hvert fald har en 26-årig hjemløs mand indrømmet, at han brød ind hos den 90-årige og slog ham ihjel - med intentionen om at spise dele af ham. Det skriver Huffington Post.

Den 90-årige mand fik smadret sit kranie med en metalværktøj, som den hjemløse mand havde fundet i hans lade. Ifølge franske efterforskere skar den hjemløse mand derefter hjertet og tungen ud, hvorefter han formentlig kogte dem, inden han satte ild til liget.

Se også: Børnekannibal står til 27 års fængsel

Da politiet ankom, fandt de det brændte lig og en tallerken med resterne af noget kogt kød og hvide bønner. På det tidspunkt var den 26-årige flygtet fra stedet, så det er ikke bevist, at han rent faktisk har kogt og spist delene fra den 90-årige, men politiet har flere indikationer, der peger på, at manden har indtaget hjertet og tungen.

På sin flugt overfaldt manden angiveligt en mand, som kørte traktor, og brækkede han skulder. Derefter brød han ind i et andet hjem, men blev jaget ud af husets ejer.

Politiet anholdt ham få timer efter.

Se også: Nye billeder: Kannibaloffer siger tak

- Det virker til, at han har reageret på nogle stemmer, der har fortalte ham, at han skulle gøre, som han gjorde. Det har han selv forklaret, siger anklager Chantal Firmigier-Michel til nyhedsbureauet AFP.

En mentalundersøgelse har da også vist, at manden lider af flere psykiske lidelser.

En obduktion af den 90-årige og yderligere efterforskning skal nu fastslå, om manden rent faktisk har spist den 90-åriges hjerte og tunge, eller om det er forsvundet på anden vis.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere