Stripklubejer opstiller fuck-finger ved ekskonens hus

Amerikansk stripklubejer har spenderet knap 40.000 kroner på en skulptur af en 'skråt op-finger', der peger over mod ekskonens hus

'Skråt op'-fingeren i al sin pragt i Alan Markovitz' baghave. I det indsatte billede ses ekskonen Lea Tuohy til højre med datteren Lenka. (Foto fra Twitter og Facebook)
'Skråt op'-fingeren i al sin pragt i Alan Markovitz' baghave. I det indsatte billede ses ekskonen Lea Tuohy til højre med datteren Lenka. (Foto fra Twitter og Facebook)

Der er nabokrige, der involverer lidt for brede ligusterhække, og så er der nabokrige indeholdende affærer og 3,7 meter høje skulpturer forestillende en 'skråt op-finger.

Sidstnævnte har den 59-årige amerikanske stripklubejer Alan Markovitz opsat på terrassen i sit nye hjem i udkanten af Detroit. Naboen er ekskonen Lea Tuohy, der bor i huset med sin datter og sin nye mand, som hun angiveligt havde en affære med, mens hun var sammen med Markovitz.

- Jeg er så meget ovre hende. Det her handler om ham. Det handler om, at han ikke er en rigtig mand, siger Markovitz ifølge det lokale medie Deadline Detroit.

Se også: Pivfræk jæger-babe lagt for had

Hvor psykotisk er du?
Den knap 40.000 kroner dyre fuck-finger er dog også faldet Lea Tuohys datter for brystet, der er begyndt at tweete om Markovitz' nye haveudsmykning.

'Hvor psykotisk skal man være for at købe huset lige ved siden af sin ekskone og så opstille sådan en statue?!?! Høj klasse, Alan', lyder det sarkastisk fra Lenka Tuohy, der også er træt af, at hun ikke længere kan nyde en tur i badekaret, da hendes favoritbadeværelse vender ud mod fuck-fingeren.

Og som om ikke det ikke var nok, så har Markovitz også installeret lamper, så fingeren er oplyst om natten.

Se også: Hun har Brasiliens bedste røv

Skudt to gange
Udover at opbygge sit imperium med hjælp fra nøgne damer, er Markovitz i USA også kendt for at være blevet skudt to gange, og til foråret debuterer han i en ny HBO-realityserie, Topless Prophet.

Han påstår, at det var tilfældigt, at ejendomsmægleren viste ham netop dette hus, men efter fremvisningen, var der ingen vej tilbage.

- Folk siger, jeg skal glemme det, men det kan jeg af princip ikke.

Se også: Bizarre fotos fra russiske dating-sites

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere