Pivfræk jæger-babe lagt for had

Tv-værten og jægeren Melissa Bachman er kommet i strid modvind, efter hun har poseret med en død løve på de sociale medier

Her poserer tv-jægeren Melissa Bachman med en død løve. Det skulle hun aldrig have gjort, mener flere borgere i byen Cape Town i Sydafrika (Foto: Privatfoto)
Her poserer tv-jægeren Melissa Bachman med en død løve. Det skulle hun aldrig have gjort, mener flere borgere i byen Cape Town i Sydafrika (Foto: Privatfoto)

Tv-værten og jægerbaben Melissa Bachman er blevet lagt for had i Sydafrika, fordi hun på et billede poserer med liget af en løve, hun angiveligt har skudt og dræbt under kontrollerede forhold.

Billedet har hun efterfølgende lagt på de sociale medier, og det har forarget mange borgere i byen Cape Town i det sydlige Sydafrika.

Det skriver avisen Daily Mail.

Melissa Bachman er vært på tv-programmet Winchester Deadly, hvor hun med forskellige våben går på jagt efter alt fra aligatorer til råvildt, mens kameraet filmer.

Har vakt vrede
Da Melissa Bachman lagde billedet af sit seneste bytte på Twitter, svarede flere brugere igen med verbale ørenfigner. For eksempel kalder en person hende "ulækker", mens en anden kalder hende "forfærdelig".

Billedet af jægeren med sit bytte blev også for meget for Elan Burman. Han bor i Cape Town, og har startet en underskriftsindsamling, som skal forhindre Melissa Bachman i nogensinde at rejse ind i Sydafrika igen. Indtil videre har flere end 13.000 skrevet under.

Vreden har været så voldsom, at Bachman nu har lukket sine profiler på de sociale medier.

En af grundene til, at Bachman har vakt furore, er, at den afrikanske løve ifølge Daily Mail er en særdeles sårbar art. Men avisen understreger samtidig, at Melissa Bachman ikke har gjort noget ulovligt, da det er tilladt at jage løver i Sydafrika.

Du kan se flere trofæ-billeder på Melissa Bachmans hjemmeside - hvis den altså virker. Der er tilsyneladende stor interesse for komme ind på siden.

79 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere