Nøgen mand anholdt: Onanerede på dametoilet

37-årig amerikansk mand blev anholdt efter han nøgen onanerede foran spejlet på dametoilettet i Walmart-forretning

Walmart (Arkivfoto: AP)
Walmart (Arkivfoto: AP)

En 37-årig mand fra Oklahoma, USA, blev anholdt efter en kunde havde set ham onanere på dametoilettet i en Walmart-butik i Tulsa.

Den 61-årige kunde Beth Davis fortalte politiet, at hun ved 8.30-tiden onsdag så manden stå nøgen foran spejlet mens han onanerede.

Kvinden forlod toilettet for at skaffe hjælp, hvilket får manden - der dog lige tog tøj på først - til at forsøge at komme væk.

Den vakse 61-årige begynder at filme manden med sin mobiltelefon, mens hun siger til optagelsen siger: 'Mit navn er Beth Davis. Jeg var vidne til det. Du var nøgen og havde dine bukser ned om anklerne. Nogen må stoppe ham. Lad ham ikke komme ud af døren'.

Hendes 22 sekunder lange filmklip kan ses på thesmokinggun.com.

En anden kunde i butikken tog billede af mandens bil og nummerplade. To timer senere kunne politiet anholde den 37-årige Brian Hounslow og sigte ham for blufærdighedskrænkelse. Han er fængslet og kautionen er sat til 5000 dollar.

Han har tilstået at han onanerede på dametoilettet. Af dokumenter fremgår det, at Beth Davis har forklaret, at hun så hans erigerede lem samt at han sagde til hende, at han ikke var klar over at det var kvindernes toilet han opholdt sig på.

Den 61-årig kvinde, der er bedstemor til otte, siger til sitet, at Hounslow har tilbudt hende en undskyldning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere