Mand drevet til selvmord på shoppingtur

Kærestens shopperi blev for meget: Kinesisk mand sprang i døden i storcenter

De fleste mænd kender det - at tage på shopping sammen med kvinder.

Det kan være en brutal omgang at flintre rundt i Magasin i timevis, men det er intet i forhold til, hvad en kinesisk mand måtte igennem på en shoppingtur med sin kæreste. Han blev drevet så langt ud, at han til sidst tog sit eget liv i protest, skriver Daily Mail.

Se også: TV: Juleræs: 4000 julemænd løber om kap

38-årige Tao Hsiao var blevet slæbt fra butik til butik i et storcenter i Xuzhou i fem timer, da han proklamerede, at nu havde han fået nok og ville hjem. Ifølge øjenvidner argumenterede den stærkt ophidsede mand med, at de allerede havde flere poser, end de kunne bære, men kæresten forlangte at stoppe i en skobutik, der havde udsalg.

Udsigten til endnu et indkøb fik Tao Hsiao til at gøre voldsom protest.

- Han sagde til hende, at hun allerede havde sko nok, flere end hun kunne nå at gå med på et helt liv, siger et vidne, der stod i hørevidde til det højlydte skænderi, til Daily Mail.

Se også: Julemand anholdt - ragede på nisse

- Hun begyndte at skrige af ham og kaldte ham en gnier og beskyldte ham for at ødelægge julen. Det var virkelig et ophedet skænderi, siger vidnet.

Hendes reaktion drev i bogstaveligste Tao Hsiao over kanten. Han smed indkøbsposerne fra sig og hoppede ud over et rækværk. Han faldt syv etager ned og var død på stedet.

- Det er en tragisk begivenhed, men denne tid på året kan være stressende for mange, siger en talsmand for storcenteret ifølge Daily Mail.

0 kommentarer
Vis kommentarer