Luderne græd over 86-årig kvalt i bøf

Fik aldrig sin gevinst på bordel i Nevada, men han døde lykkelig, siger radioværten Howard Stern

Johnny Orris nåede at hilse på de to udvalgte, men heller ikke mere. (Foto: Howard Stern Show/Moonlite Bunny Ranch)
Johnny Orris nåede at hilse på de to udvalgte, men heller ikke mere. (Foto: Howard Stern Show/Moonlite Bunny Ranch)

Den amerikanske radiovært og sex-provokatør Howard Stern er knust over den 86-årige mand, som torsdag blev kvalt i en bøf kort før samværet med to prostituerede på den berømte Moonlite Bunny Ranch i Las Vegas.

Se også: 86-årig døde kort før han fik sin gevinst: To ludere

- Stakkels fyr. Bare han dog havde nået at få sit knald, sagde Stern i sit radioshow mandag.

Bøf blev fatal
Den 86-årig Johnny Orris fra Sullivan, Illinois, vandt besøget på Bunny Ranch i en konkurrence hos Howard Stern.

Torsdag fløj han til Las Vegas med sit barnebarn Ed. Før den store aften skulle den ældre mand spise en god bøf, men det blev fatalt.

- Luderne blev meget kede af det, da de hørte, hvad der var sket. De græd. De havde faktisk glædet sig til at hænge ud med Johnny, siger Howard Stern ifølge New York Daily News.

Ingen sex i årevis
Johnny Orris blev enkemand for 11 år siden og har angiveligt ikke haft sex i de mellemliggende år.

Han boede alene, men barnebarnet fik ham med i Howard Sterns show 'Get My Grandpa Laid', som han vandt i oktober.

Torsdag i sidste uge gik turen så til Las Vegas, hvor den ældre mand tilbragte eftermiddagen med at flirte med 40 kvinder på Bunny Ranch.

- Pigerne elskede ham, siger ejeren af bordellet, Dennis Hof.

Inden aftenens klimaks drog Johnny Orris, barnebarnet og en ven til restauranten Harveys Lake Tahoe. De ville vende tilbage til Bunny Ranch kl. 21, hvor den 86-årige skulle have sin gevinst i selskab med de to udvalgte piger, Caressa og Rain.

Døde glad
Men så vidt kom det aldrig. Bare et par bidder inde i sin bøf af oksehøjreb satte et stykke kød sig fast i halsen på Johnny Orris. Han blev kvalt, og tilkaldte ambulancefolk kunne intet gøre for at redde ham.

- Trods alt gik han bort på en af de lykkeligste dage i sit liv. En rejse, god mad, udsigt til samvær med en kvinde. Han havde et smil på læberne til det sidste, hævder Howard Stern på sin hjemmeside.

Trods de tragiske omstændigheder valgte barnebarnet Ed senere at indløse bedstefarens præmie på Moonlite Bunny Ranch, men med en anden kvinde, end dem den 86-årige havde valgt.

1 af 2 Mens alt endnu var godt. Radiolegenden Howard Stern er nu trist til mode, og det samme er de to piger. (Foto: Howard Stern Show/Moonlite Bunny Ranch)
2 af 2 Johnny Orris nåede at hilse på de to udvalgte, men heller ikke mere. (Foto: Howard Stern Show/Moonlite Bunny Ranch)
0 kommentarer
Vis kommentarer