Anholdt: Medpassager afviste flysex

Et amerikansk fly måtte omdirigeres, da stærkt beruset kvinde lidt for aggresivt forsøgte at blive medlem af 'mile-high-club' og blev afvist. Se video

Foto fra Youtube
Foto fra Youtube

Hun er ikke den første, der er blevet afvist som medlem af en klub.

Men en amerikansk kvinde endte med at få et fly omdirigeret, da hun 'søgte' om optagelse i 'mile-high-club', altså den uofficielle sammenslutninger af mennesker, der har haft sex på et fly.

Hun ville højt op at flyve på en anden måde end det Delta Airlines normalt tilbyder på ruten Baltimore-Washington International Airport-Salt Lake City.

Den stærkt berusede kvinde have besluttet sig for en gang flysex og havde udset en medpassager der skulle levere varen.

Det var han imidlertid ikke indstillet på og kvinden blev blev ganske rasende over afvisningen.

Så rasende at flypersonalet måtte lægge hende i håndjern og få flyet omdirigeret til Minneapolis-Saint Paul International Airport, skriver Salt Lake City Tribune.

Her ventede politiet på hende og hun blev taget med på et medical center. Senere venter sigtelser og formentlig en betydelig regning fra flyselskabet.

En talsmand for lufthavnen, Patrick Hogan, siger til Salt Lake City tribune, at kvinden var 'meget beruset' og 'opsigtsvækkende. Mere ønsker han ikke at oplyse.

Delta Airlines har ikke kommenteret hændelsen, der fandt sted i weekenden.

Flyvningen blev halvanden time forsinket.

En medpassager optog begivenhederne ombord og lagde en video på youtube.

Her kan man høre kvinden true sin sidemand med at hun vil 'fucking kill him' - amerikanske medier ville nok advare mod upassende sprogbrug.

Mener du at kunne klare det, så kan videoen ses ved at klikke her.

8 kommentarer
Vis kommentarer