TV: Tobenet hund på sin første strandtur

Duncan Lou Who fik amputeret begge bagben som hvalp, men lever i bedste velgående uden

Boxeren Duncan Lou Who blev født med deforme bagben, og fik dem begge amputeret som helt lille hvalp.

Det gjorde den amerikanske hundehvalp verdensberømt sidste år, og mange mente, at det var dyreplageri at overlade en hundehvalp til et liv i en kørestol.

Selv om Duncan Lou Who har en specialbygget hundekørestol, foretrækker den nuttede hund alligevel at løb rundt på sine to forben.

Se også:

Se også: TV: Sådan reagerer hunde på trylleri

Og som man kan se i klippet over artiklen, virker det ikke til at genere Duncan Lou Who, at den kun har to forben.Kun to ben: Ingen hindring for Duncan Lou Who, der løber glad rundt på sin første strandtur. (Artiklen fortsætter under billedet)
Kun to ben: Ingen hindring for Duncan Lou Who, der løber glad rundt på sin første strandtur. (Artiklen fortsætter under billedet)


Det nye tv-klip er fra Duncan Lou Who's første tur ved havet og på stranden og bliver delt lystigt på de sociale medier.

- Til dem, der sagde, at jeg var en dyremishandler, da jeg fjernede hundens svært deforme bagben for at give den en chance, til dem, der sendte mig hademails og mente, at vi burde have aflivet hunden - I tog fejl, siger Amanda Giese fra dyrevelfærdsforeningen Panda Paws Rescue, der ligger i byen Vancouver i den amerikanske delstat Washington, ifølge engelske Metro.

Se den glade hund løbe ubesværet og glad rundt på stranden i tv-klippet over artiklen

14 kommentarer
Vis kommentarer