Manden med McDonald's-tatoveringen slår til igen

Nordmand fik tatoveret McDonald's-kvittering på armen - nu har han fået tatoveret tatoverings-kvittering på den anden

Stian Ytterdahl kan tilsyneladende slet ikke få nok af opsigtsvækkende tatoveringer. (PRIVATFOTO/FACEBOOK)
Stian Ytterdahl kan tilsyneladende slet ikke få nok af opsigtsvækkende tatoveringer. (PRIVATFOTO/FACEBOOK)

Norske Stian Ytterdahl fik i sidste uge de berømte '15 minutes of fame' - og lidt til - da alverdens medier berettede, hvordan han havde fået tatoveret en kvittering fra McDonald's på underarmen.

Se også: Tatovering af McDonalds-regning går verden rundt

Den mildt sagt opsigtsvækkende tatovering var dog ikke nok for den 18-årige fra Lillestrøm, og tirsdag tog han så turen til tatovøren igen.

Omgivet af både et tysk og et norsk tv-hold lagde han sig atter på briksen for igen at få tatoveret en kvittering på en underarm.

Denne gang var det ikke en kvittering fra McDonald's, der skulle på armen, men derimod kvitteringen fra købet af den tatovering, der afbilleder McDonald's-tatoveringen.(PRIVATFOTO/FACEBOOK)
(PRIVATFOTO/FACEBOOK)


Tatoveringen blev dog ikke helt perfekt i første forsøg. I første omgang fordi en tysk journalist fik lov til at lægge sidste hånd på tatoveringen, der blev en anelse ujævn i toppen. Derudover fordi den tyske journalist tilsyneladende havde indprentet navnet på den by, han befandt sig i.

- Hvorfor står der 'Lillestøm', lød det undrende fra den tyske journalist til tatovøren på norske VG's tv-indslag.

- Der er en fejl på den skide kvittering, lød svaret efter lidt eftertænksom undren fra tatovøren.

Fejlen er dog siden rettet, så der nu står Lillestrøm på tatoveringen - omend tatoveringen nu bærer præg af den uheldige fejl.

Om den 18-årige nordmand nu også skal have en kvitterings-kvitterings-tatovering, melder historien intet om. Stian Ytterdahl har selv tidligere udtalt, at han er stolt af sin McDonald's-tatovering, omend han måske fortryder om 50 år. Så det er ikke sikkert, vi har set den sidste opsigtsvækkende tatovering på de norske lemmer.

25 kommentarer
Vis kommentarer