TV: Reporter dratter af skib midt i interview

Netbrugere mener, at florerende video med en hollandsk reporter, der falder i vandet, er så perfekt en 'blooper', at den må være falsk. Hvad mener du? Se klippet her

De er efterhånden blevet en klassiker i Ekstra Bladet-universet; tv-reportere der på den ene eller anden måde gør sig uheldigt bemærket for snurrende kameraer.

Se også: TV: Reporter fik stjålet bil mens han filmedeSe også: TV: Her besvimer reporter for åben skærmTV - 15. feb. 2013 - kl. 13:25 TV: Demonstrerer nyhedsvært lige et blowjob?

Oftest, som når en enhjørninge-forklædt kvinde 'photo-bomber' en live-gennemstilling, eller når en journalist glemmer sin tændte mikrofon og bruger f-ordet, er det åbenlyst, at hændelsen er utilsigtet.

Men at den hollandske 'reporter' Martje Oesterholts skrid på et skibsdæk og efterfølgede fald i vandet i byen Kampen, skulle være en svipser, bliver nu kraftigt betvivlet af brugere på nettet, hvor videoen lige nu hitter voldsomt.

Og måske er der noget om snakken. Kvinden er nemlig, ifølge blandt andre Gawker, turisme- og markedsføringskonsulent for ' Sail Kampen' - byens store påske-festival, og belært af den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmels twerking-video, der gik viralt, men viste sig at være fup, kunne man forestille sig, at der måske var tale om fup.

Se også: TV: Twerking-katastrofe var fup

Sjovt ser det ud, men hvad mener du? Se klippet øverst

0 kommentarer
Vis kommentarer