Video med hash-rygende barn vækker vrede

Netbrugere overvejer at involvere politiet i sag om video, hvorpå en mand lader et lille barn ryge hash

En ukendt mand er muligvis i problemer, efter han lod et barn ryge marijuana, storgrinende filmede det og efterfølgende uploadede videoen til det sociale medie Vine.

Optagelsen har nemlig vakt stor forargelse blandt brugere af det sociale medie Reddit, hvor en mindre heksejagt nu er gået ind.

'Efter at have set videoen downloadede jeg den omgående, tog skærmbilleder og anmeldte det til myndighederne i Californien, hvor brugeren er fra', skriver brugeren 'skidoorider21' således på Reddit og kommenterer opfølgende:

'Dette er ikke et godt miljø for et barn at befinde sig i. Han behøver en god forælder og ikke en, der gør ham ondt'.

Ardi Rizal på to ryger 40 cigaretter om dagen. Den lille dreng bliver meget hidsig, hvis mor og far tager cigaretterne fra ham. (Screendump, dailymail.co.uk) Verden på vrangen - 27. maj. 2010 - kl. 13:21 Baby ryger 40 om dagen

En detalje, 'skidoorider21' dog har overset, er, at uploaderen, 'NikoWavy' blot 're-postede' den korte video. Det oprindelige klip blev i virkeligheden uploadet af Vine-brugeren 'ChiefSmokes' med titlen 'Wow fucked up parents' (forstyrrede forældre, red.) tre dage forinden, skriver Gawker.

Jagten på den endnu ukendte mand ser imidlertid ud til at fortsætte. På Reddit overvejer brugerne at involvere politiet i sagen om klippet, der i skrivende stund er blevet delt små 43.000 gange på Twitter.

Se det foruroligende klip ovenfor

0 kommentarer
Vis kommentarer