Nu kan du købe næsehornslort på eBay

Gødning af den bedste kvalitet for under 100 kroner

Mangler du lidt godt til græsset i haven? Så er dette måske løsningen.. (Screendump: eBay)
Mangler du lidt godt til græsset i haven? Så er dette måske løsningen.. (Screendump: eBay)

Det flotte danske påskevejr lokker flere og flere ud i haven for at udbedre skaderne efter vinterens hærgen.

Ofte kan det føles som om, at der skal et mirakel til at få haven til at gro igen, men det mirakel er måske inden for rækkevidde nu.

I hvert fald har du muligheden for at købe intet mindre end et kilo næsehornslort af højeste kvalitet på netauktionssitet eBay.

Græsset bliver langt og saftigt
For sølle 9,99 engelske pund (godt 90 danske kroner) - plus lidt leveringsomkostninger - kan du erhverve efterladenskaberne fra de store pattedyr, der ifølge sælgerne er leveringsdygtige i gødning af ypperste kvalitet.

- 'Rhino-Grow' er næsehornslort af høj kvalitet fra trioen af hvide næsehorn Dozer, Gyasi og Kanty fra Chessington World of Adventures Resort der garanteret vil hjælpe dit græs til at blive langt og saftigt, hedder det blandt andet i salgsteksten.

Stor efterspørgsel
Ifølge sælgerne skyldes den lidt usædvanlige annonce en stor efterspørgsel.

- Produktet er blevet lanceret efter et stigende antal forespørgsler hos kundeservicen hos Chessington World of Adventures Resort omkring den flotte tilstand for udendørsområderne. Gæsterne håbede, de kunne få fat i noget af denne mirakel-gødning, og det kan de nu!, hedder det i annoncen.

Er du interesseret i gødningen, skal du slå til senest torsdag klokken 18, hvor auktionen slutter.

0 kommentarer
Vis kommentarer