Bortvist for at invitere skønhedsdronning til skolebal

En amerikansk studerende var tilsyneladende en tand for kæk, da Miss America var forbi

En studerende på en High School i Pennsylvania kunne tilsyneladende ikke stå for fristelsen af at spørge Miss America ud. Det skulle han ikke have gjort. (Foto: AP)
En studerende på en High School i Pennsylvania kunne tilsyneladende ikke stå for fristelsen af at spørge Miss America ud. Det skulle han ikke have gjort. (Foto: AP)

Optimister vil måske sige, at det værste, man kan få, når man spørger sin drømmepige ud, er en afvisning.

Helt så billigt slap 18-årige Patrick Farves fra Central York High School fra York i Pennsylvania dog ikke. Det skriver nj.com.

Da Nina Davulvuri, der i efteråret blev kåret til Miss USA, torsdag var på besøg på skolen, spurgte han hende nemlig, om hun ville være hans date til det forestående skolebal.

Skolen kendte tilsyneladende til hans planer på forhånd, men han gennemførte alligevel planen.

Ud over forespørgslen blev Davulvuri mødt med en plastikblomst, og ud over en sød afvisning svarede hun med et grin.

Skolen var til gengæld ikke lige så overbærende, og de valgte at bortvise eleven i tre dage.

- Det er ikke vores politik at straffe nogen for at spørge nogen - selv ikke Miss America - til et skolebal. Alligevel har vi tradition for at opsætte forventninger for de studerendes opførsel, at kommunikere de forventninger og regler til de studerende og deres familie og at sikre, at reglerne bliver fulgt på vores skole, skriver skolen blandt andet i en udtalelse om bortvisningen.Det blev ikke denne skønhed, Patrick Farves kunne få med til skolebal. (Foto: AP)
Det blev ikke denne skønhed, Patrick Farves kunne få med til skolebal. (Foto: AP)


1 af 2 Miss America på strandtur... (Foto: AP)
2 af 2 En studerende på en High School i Pennsylvania kunne tilsyneladende ikke stå for fristelsen af at spørge Miss America ud. Det skulle han ikke have gjort. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer