Folk raser: Mand tog baby-elg med hjem

Man skulle umiddelbart mene, at det var en sand heltegerning at have reddet en baby-elg fra en befærdet motorvej, men flere raser mod redningsmanden på de sociale medier

Det kunne være endt grueligt galt for en lille baby-elg, der af ukendte årsager havde forvildet sig ud på en motorvej i Canada mandag.

Men heldigvis for kalven var Stephan Desgroseillers på pletten.

Til CBC News forklarer han, at han blev ringet op af nogle venner, som havde set den lille elg gå langs motorvej 144 tæt ved Dowling.

Se også: Ny sød redningsvideo: Baby-elg sidder fast i hegn

Vennerne havde ringet til dyreværnet 'Wild at Heart' i den nærliggende by Lively for at spørge til råds, og her havde de fået besked på at hjælpe kalven tilbage i naturen og efterlade den der.

Ifølge Stephen Desgroseillers fulgte vennerne rådet, men elgen blev ved at gå tilbage til den trafikerede vej.

- De ringende så til mig for at høre, om jeg kunne give en hånd. Jeg tog derud, og vi forsøgte igen at få kalven tilbage til, hvor den hørte til. Men den blev ved med følge efter os som en lille hundehvalp, siger han til CBC News.

Se også: TV: Elg kommer flyvende ind i bil

Derfor besluttede Stephen Desgroseillers at tage den lille elg med tilbage til hjemstavnen Sudbury for så derfra at få hjælp. Men ingen hjælp var angiveligt at finde.

- Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Politiet sagde grundlæggende til mig, at jeg havde fået mig et kæledyr, indtil de rette mennesker ville tage sig af den. Derfor tog jeg elgen med hjem natten over, forklarer han.

Men netop her knækker filmen for mange. Og efter at Stephen Desgroseillers postede en video af elgen på facebook, har han modtaget adskillige vrede reaktioner fra folk.

Se også: TV: Mor-elg forsvarer unger og angriber bil

Videoen er optaget dagen efter, da han var på vej til dyreværnet med elgen, som mange mener aldrig burde være taget ud af dens naturlige omgivelser.

- Folk har forskellige holdninger. Nogle synes, at det var en dum ting at gøre, siger Stephen Desgroseillers, der fortryder at have optaget baby-elgen på video.

Ifølge CBC News er elgen nu kommet i dyreværnets varetægt.

Se den søde video af baby-elgen over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer