Iransk statsmedie: USA styres af nazi-rumvæsner

Det statslige iranske nyhedsbureau FARS skriver, at USA i virkeligheden styres af nazi-rumvæsner

Det statslige iranske nyhedsbureau FARS leverede mandag en af sine mest opsigtsvækkende overskrifter til dato.

På forsiden fremgik det, at USA har været hemmeligt styret af en 'skygge regering' bestående af rumvæsner siden 1945. Rumvæsen-regeringen, der ifølge FARS er lokaliseret i staten Nevada i dag, har tidligere været styret af tyske nazister under anden verdenskrig.

Beviserne for teorien, der betegnes som 'uomtvistelige', er afslørende dokumenter fra den kontroversielle amerikanske spiontjeneste NSA, lækket af whistlebloweren Edward Snowden.

Historien har fundet vej til flere amerikanskenyhedsmedier, der citerer den sarkastisk.

Snowden udsender signaler
I kølvandet på nyheden bør det nævnes, at FARS har et ry for at lave nyheder på baggrund af konspirationsteorier. Således har det statslige nyhedsbureau både skrevet nyheder om, at Vesten fabrikerer citater af den iranske præsident Hassan Rouhani, som fordømmer Holocaust', at hele den royale britiske kongefamilie er jøder og at Israel vil overtage Irak.

Barren er dermed sat.

- NSA elektroniske overvågningsudstyr er designet til at dække over den fremmede sammensværgelse, mens rumvæsnerne planlægger at overtage verdensherredømmet, skriver FARS.

Få timer efter at FARS bragte denne nyhed kom endnu en afsløring. I anden omgang blev rumvæsnerne udstillet som ofre, mens Edward Snowden ubevidst udsender hemmelige signaler til rummet.

Opfandt tidsmaskine
Det statslige nyhedsbureau er efterhånden blevet berømt for sine vanvittige historier, som ofte er baseret på kildeløse konspirationshjemmesider.

I 2013 skrev FARS også, at Iran nu havde opfundet en tidsmaskine. En historie der fandt vej til mange udenlandskemedier. Denne artikel er dog senere blevet slettet, hvorimod historien om linket mellem USA, Hitler og rumvæsner fortsat ligger på det statslige nyhedsbureaus hjemmeside.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere