Slange æder krokodille efter dramatisk brydekamp

Et fem timer langt drama udspillede sig i vandkanten ved Lake Moondarra i Australien, da en pytonslange havde set sig sur på en krokodille

En krokodille blev i den grad overmatchet, da den endte i en slåskamp mod en pytonslange i delstaten Queensland i Australien. På billedet har slangen trukket det længste strå (Foto: Barcroft/Allover)
En krokodille blev i den grad overmatchet, da den endte i en slåskamp mod en pytonslange i delstaten Queensland i Australien. På billedet har slangen trukket det længste strå (Foto: Barcroft/Allover)

Imens verdenspressens øjne er rettet mod Krim-halvøen i Ukraine, udspillede et anderledes voldsomt opgør sig for nylig i den australske delstat Queensland.

Et episk slagsmål udspillede sig søndag i vandkanten ved søen Lake Moondarra, der ligger i det nordlige Queensland. Det skriver BBC.

Se også: Fandt største guldskat nogensinde på gåtur

En tre meter lang pytonslange havde set sig gal på en krokodille, som endte med at få ørerne i maskinen.Snip, snap, snude, nu er spillet ude. Her fortærersejrherren, en tre meter lang pytonslange, en krokodille efter et dramatisk slagsmål i vandkanten. Ifølge et øjenvidne var slangen et kvarter om at spise krokodillen (Foto: Barcroft/Allover)
Snip, snap, snude, nu er spillet ude. Her fortærersejrherren, en tre meter lang pytonslange, en krokodille efter et dramatisk slagsmål i vandkanten. Ifølge et øjenvidne var slangen et kvarter om at spise krokodillen (Foto: Barcroft/Allover)


Resultatet blev en langstrakt brydekamp, som tiltrak måbende blikke fra de lokale, der helt tilfældigt fik plads på første parket til et vaskeægte opgør mellem to af hedens farligste rovdyr.

- Det var fantastisk. Vi så slangen kæmpe mod krokodillen. Slangen slyngede krokodillen rundt for at få et bedre grep, og så viklede den sin krop om krokodillens ben for at holde den tæt, siger Tiffany Corlis, der var vidne til episoden, til BBC.

Den menneskelige Barbie er på kur. (Foto: Facebook). Verden på vrangen - 2. mar. 2014 - kl. 22:52 Se menneske-barbiens magiske kur


De to slagsbrødre tumlede rundt i fem timer, indtil slangen fik overtaget og kvalt krokodillen i en snæver vending. Og for at føje spot til skade, slæbte pytonslangen krokodillen op på land, hvor den gav sig til at fortære det slagne krybdyr.

Hvorvidt krokodillen havde kigget forkert på pytonslangen, eller om det i virkeligheden var slangen, der havde provokeret, fortæller historien ikke noget om.

1 af 2 Snip, snap, snude - og så er der serveret (Foto: Barcroft/Allover)
2 af 2 En krokodille blev i den grad overmatchet, da den endte i en slåskamp mod en pytonslange i delstaten Queensland i Australien. På billedet har slangen trukket det længste strå (Foto: Barcroft/Allover)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen