Skar sin mor i stykker

Bashid McLean var ikke vild med tanken om at flytte hjemmefra

Her ses den 23-årige Bashid McLean, der lige har skåret sin mors hoved af. (Privatfoto)
Her ses den 23-årige Bashid McLean, der lige har skåret sin mors hoved af. (Privatfoto)

Først slog han hende ihjel - derefter savede han hendes lemmer af.

Det scenarie lyder som noget, man kunne finde i en horror-film, men det er desværre den brutale virkelighed, der har ramt familien McLean i New York.

Det er med stor sandsynlighed den skizofrene 23-årige mand Bashid McLean, der står bag det bestialske drab på sin mor Tanya Byrd.

Politiet i New York har nemlig fundet et billede på hans mobiltelefon, hvor han holder sin mors afskårede hoved i hånden. Det skriver New York Daily News.

52-årige Tanya Byrd ville eftersigende smide Bashid ud af huset, fordi hun havde en mistanke om, at han fysisk havde mishandlet sin syv-årige lillebror.

Mordet var planlagt
Den beslutning var Bashid McLean tydeligvist ikke glad for.

Hans moster Cassandra McLean havde også en mistanke om, at der ville ske noget forfærdeligt. Hun opdagede en dag, at Bashid McLean ledte efter hjemmesider, der fortæller, hvordan man begår det perfekte mord.

Hun havde endda også set, at han havde skrevet 'Tanya skal dø' på sin twitter-profil.

Det var måske fra de mange morderiske hjemmesider, at Bashid fik ideen om at skære sin mor i stykker med en stiksav. Efter han havde overstået parteringen, skilte han sig af med lemmerne i nabolaget.

' Han er et monster'
Hun er dybt chokeret over sin nevøs grusomme handling.

- Han er et monster. Han fortjener at ryge lukt i helvedet, siger Cassandra McLean.

Bashid var mental ustabil, og hans egen advokat har fortalt, at han ikke havde taget sin medicin i dagene op til drabet.

Men måske har han ikke stået for parteringen alene. Den 26-årige William Harris er nemlig tiltalt for at have hjulpet Bahsid McLean med at skære moderens lig i stykker og skille sig af med det.

Politiet kom på sporet af Bashid McLean efter en nabo, der gik en tur med sin hund, fandt nogle af Tanya Byrds afskårede lemmer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere