Av! Cykelstang satte sig fast i mands anus

Det blev en smertefuld affære for en ung kineser at tage cyklen i sidste uge, skriver flere medier

Av, av og atter av...

En kinesisk mand kom i sidste uge ud for noget af det mest smertefulde, man formodentlig kan forestille sig som cyklist.

Bedst som den unavngivne, kinesiske studerende trådte til i pedalerne, brækkede hans cykelsadel nemlig af, og da han derefter intetanende satte sig tilbage, hvor han troede, der var en sadel, fik han sig i stedet en smertefuldt overraskelse.

Læs også:

Se også: Klunkeknuser: Klemte testikel ud af ældre mand

Stangen, hvor sadlen var påskruet, trængte nemlig direkte op i hans anus og sad uhjælpeligt fast, skriver adskillige internationale og asiatiske medier - heriblandt Rocketnews24.com.

Ifølge det asiatiske medie var den unge mand på vej i skole til allerførste skoledag, men det endte altså i stedet særdeles uheldigt, da det ikke engang var muligt for redningsfolkene på stedet at fjerne stangen fra drengens anus.

I stedet måtte flere brandmænd i første omgang have de tunge udstyr frem til at skære cyklen i stykker, så den studerende kunne hastes på hospitalet - stadigvæk med stangen stikkende ud bagtil.

Herefter stod læger klar til at bortoperere det store fremmedlegeme, og det lykkedes heldigvis for dem at gøre det på en måde, så den unge mand slap uskadt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere