Ildelugtende lort afbrød svenske tv-nyheder

Hæderkronede SVT måtte i morges bukke under for et toiletbesøg midt under morgennyhederne

På trods af at en ildelugtende prut er i omlød, formår studievært Anna Hultman at bevare roen. (Skærmbillede fra expressen.se)
På trods af at en ildelugtende prut er i omlød, formår studievært Anna Hultman at bevare roen. (Skærmbillede fra expressen.se)

Et toilet var i morges skyld i, at svenskernes måtte undvære slutningen af de regionale nyhederne hos det statsejede SVT Gävledalas, skriver expressen.se.

Midt under oplæsningen af et vigtigt resultat fra den svenske Elitserie i ishockey, gik brandalarmen på stationen i gang. Den ihærdige studievært kæmpede ufortrødent videre med en oplysning om, at ishockey-slutspillet starter på lørdag, men hun måtte til sidst give fortabt og forlade sin plads.

- Nu er brandalarmen gået og vi har fået at vide, at vi skal forlade bygningen, lød det fra vært Anna Hultman, før hun forlod sin plads.

Efterfølgende viste det sig, at det var et toiletbesøg, der var årsag til alarmen. Besøget udløste en så slem lugt, at 'gerningsmanden eller -kvinden' følte sig nødsaget til at bruge en såkaldt duftspray.

Redningsmandskabet, som efterfølgende blev tilkaldt, kunne hurtigt konkludere, at duftsprayen var årsag til alarmen.

- Vi tager altid den slags ting alvorligt - specielt set i lyset af, at dette hus er brændt ned til jorden før. Det betyder, at alle er oppe på dupperne. Men i dette tilfælde var det bare en lortesag, lød det efterfølgende spøgefuldt fra online-redaktør Niklas Lindh.

Du kan se video af episoden hos Expressen.se.

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen