I bad med 87 klapperslanger

Jackie Bibby fra Texas satte i går ny verdensrekord, da han i 45 minutter sad i et badekar sammen med 87 klapperslanger

Jackie Bibby elsker slanger. Han elsker også at udfordre skæbnen. Det kom der i går en usædvanlig verdensrekord ud af.

Jackie Bibby, der er bedre kendt som 'slangemanden fra Texas', satte sig i går eftermiddag til rette i et badekar uden vand. Her blev han siddende i 45 minutter, mens ikke mindre end 87 dødsensfarlige klapperslanger blev lagt ned til ham og derefter kravlede rundt på ham. Bibby klarede udfordringen med livet i behold, og verdensrekorden blev slået med tolv flere slanger end den forrige rekord - som er indehavet af Jackie Bibby selv.

- Man skal bare sidde helt stille, så gør de ikke noget. De bliver skræmt ved pludselige bevægelser, men hvis jeg ikke rører mig, kan de kravle rundt, som det passer dem, sagde vovehalsen til AP efter sit dyrestunt.

I dag forsøger slangetæmmeren sig med et nyt rekordforsøg. Han vil med sin mund holde 11 slanger i halen samtidig. Hvad slangerne mener om det forsøg, melder historien ikke noget om.

1 af 3 Man kan også hygge sig med klapperslanger på andre måder end i et badekar...i hvert fald hvis man er Jackie Bibby. (Foto: AP)
2 af 3 I dag må 11 slanger lade sig bide i halen, når Bibby skal forsøge at slå sin egen rekord, der tæller otte stakkels slanger. (Foto: AP)
3 af 3 Jackie Bibby har en anderledes hobby. Han bruger meget tid sammen med mange dødsensfarlige klapperslanger. Det skaffede ham i går en verdensrekord. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen