Nuttet TV: Tiger-unge leger med menneske-'kollega'

Video fra zoo i amerikanske Tacoma er blevet et kæmpehit på Youtube. 2-årige Marshall hygger sig gevaldigt med sumatra-tigerunge. Se video

Foto: Youtube
Foto: Youtube

To ting er sikre hit på Youtube: Børn og dyr.

Især hvis de er nuttede.

Og da endnu mere, hvis man kombinerer de to.

Derfor er det ikke underligt, at et amerikanske forældrepars optagelser af et besøg i Point Defiance Zoo & Aquarium in Tacoma, Washington, er blevet et gigantisk hit.

Deres 2-årig søn Marshall Schaffer havde fået sig et tigerkostume til Halloween - og det ville knægten naturligvis have på, når der skulle kigges på dyr.

Marshall hygger sig med at spurte frem og tilbage foran et bur, hvor en sumatra-tigerunge på den anden side af glasvæggen synes det er en ganske spændende leg.

- Du har gjort den helt træt, lyder det fra faderen. Marshalls mor, Jackie, siger til lokale medier, at de besøger stedet cirka en gang hver anden uge.

Der lever kun omkring 300 sumatratigere i deres naturlige omgivelser i Indonesien og Sumatra, mens der er 70-80 i dyreparker og zoologiske haver i Nordamerika.

Herunder ungen Kali, som sammen med Marshall, er blevet set af mere end 3 millioner mennesker, siden videoen blev lagt på den 31. oktober.

Se den nuttede video her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere