Politi afbrød bryllup: I har stjålet en ko

Bryllupsgæster måtte nøjes med kylling, efter politiet konfiskeret festens oksekød

(Arkivfoto: Stine Bidstrup)
(Arkivfoto: Stine Bidstrup)

Den store bryllupsbuffet endte i noget af en fuser, da politiet pludselig afbrød en bryllupsfest i Butula i Kenya. Det skriver Standard Digital News.

Alle gæsterne flygtede og efterlod et fortvivlet brudepar, der straks blev opsøgt af politiet. Politiet havde fået et tip om, at hovedmåltidet til brylluppet, en ko, var stjålen.

Politiet krævede derfor at se koens klove og dens hoved, da de havde ejeren med, som ville kunne genkende koen.

Konfiskerede kød
Brudeparret fastholdte, at de havde købt koen på et marked, men da koens ejer så hovedet og klovene på den slagtede ko, var han ikke i tvivl om, at det var hans forsvundne ko.

Politiet tøvede derfor ikke med at skrue gevaldigt ned på festlighederne, da de straks konfiskerede alt kødet, der blev tilberedt hvor alle kunne se det.

Det var derfor nogle stærkt skuffede gæster, der kunne se på den noget nedjusterede buffet efterfølgende.

- De har taget kødet og risretten, der blev tilberedt, så vi blev efterladt sultne. Duften fra køkkenet var fristende, og nu er vi blevet efterladt med ingenting, skriver gæsten ved navn Amos til Standard News.

I stedet måtte gæsterne nøjes med kylling og anden mad, mens politiet er gået i gang med at efterforske, hvem der har solgt koen til bryllupsparret.

0 kommentarer
Vis kommentarer