TV: Dansende bilist smed tøjet og skabte trafikprop

Ukendt amerikaner forsinkede øvrige bilister, men gav samtidig et særpræget road show, da han smed tøjet og begyndte at danse på sin røde sportsvogn. Se video

Om det var hedeslag, stoffer i blodet eller bare myldretidstrafikken, der fik en amerikansk bilist til bogstaveligt talt at fare op af sædet, skal være usagt.

Sikkert er det imidlertid, at den lyshårede mand lykkedes med både at sænke trafikken helt og samtidig give de forbipasserende på Los Angeles' Pacific Coast Highway lidt af et show.

Se også: TV: Kører galt og masturberer nøgen foran restaurant

Sjovest har det givetvis været for de passerende bilister, der kunne se manden hoppe op og ned i gennem soltaget på sin røde Tesla-sportsvogn. Mindre underholdt har de brandmænd, der i mere end et kvarter forsøgte at overtale den danseglade krøltop til at opgive sit akrobatiske road show.

Hele optrinnet blev filmet af bilisten Teddy Bliss, som New York Daily News efterfølgende har talt med om episoden.

Se også: TV: Nøgen cirkusakrobat amok på kvinde i metro

- Det hele startede, da manden for ud af sin bil midt på vejen og begyndte at løbe rundt og vifte med en t-shirt, som om noget var galt med bilen, fortæller Bliss til mediet.

Minutter efter han stoppede med at filme, ankom politiet, der iførte manden spændetrøje og kørte ham væk, tilføjer det lettere chokerede vidne.

Se også: TV: Nøgen kvinde tog en løbetur i London

Årsagen til mandens opførsel er stadig uklar, men politiet siger ikke overraskende, at de mener, stoffer kan have været involveret.

Se Teddy Bliss' optagelse af den besynderlige episode over artiklen!

0 kommentarer
Vis kommentarer