Mands penis sad fast i rør i TO dage: Se hans bizarre undskyldning

En kinesisk mand kom op med en noget bizar undskyldning, efter hans nedre private dele sad fast i et rør i to dage

Den kinesiske mand Lian Tien var ifølge ham selv udsat for et noget bizart uheld i sin lejlighed i byen Quanzhou City.

Miseren endte med, at hans nedre private dele sad fast i et stålrør i hans lejlighed. Da han endelig blev fundet, efter at havde siddet fast i to dage, kan han op med en noget mærkværdig undskyldning.

- Det var varmt, så jeg malede væggen nøgen. Jeg gled på gulvet, og mine private dele faldt ned og sad ubehjælpeligt fast i røret, lyder Lian Tiens undskyldning ifølge The Mirror.

Lian Tien valgte i næsten 48 timer at undlade at ringe efter hjælp. Han troede simpelthen ikke på, at der var nogle, der ville tro på hans historie.

Men så begyndte han at får feber og tilkaldte derefter en ambulance. Det lykkedes dog ikke ambulancen at få den 'uheldige' mand fri, så derfor måtte brandvæsnet hjælpe til med den noget aparte redningsaktion.

Det tog brandvæsnet i Quanzhou City hele fire timer at få manden fri, og de var nødsaget til at skære røret over, rundt om hans genitalier.

Lian Tien forklarede efterfølgende, at han desperat havde forsøgt at komme fri.

- Jeg forsøgte at hælde olie og sæbe ned i røret, men min 'manddom' sad så godt fast, at den overhovedet ikke løsnede sig.

- Jeg begyndte at sove, da jeg tænkte, at hvis jeg slappede af ville den komme fri. Men det gjorde den ikke. I stedet blev den rød og betændt. Jeg blev bekymret for, at jeg ville få en forfærdelig infektion, siger den 61-årige kineser, der efterfølgende ringede efter hjælp.

Historien melder ikke noget om, hvordan hans nedre dele har det i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer