Træt af sammenfiltrede høretelefoner? Så se her...

 

Ender ledningerne til dine høretelefoner altid i en vild bunke garn, som det tager evigheder at rede ud?

Så læs med her.

En engelsk fysiker er nemlig nået frem til, at alle ledninger, der har en vis længde til at filtre sammen, uvilkårligt også har en utrolig evne til at gøre det.

Fysikeren, Robert Matthews fra Aston University i Birmingham, er efter et utal af studier, nået frem til, hvordan problemet kan afhjælpes.

Bindes sammen
Det handler ganske enkelt om at binde de to små høretelefoner sammen og hæfte dem på enden af ledningen - der hvor selve stikket sidder.

Så er risikoen for en total 'nedsmeltning' i lommen reduceret.

For at teste sin opdagelse, satte fysikeren børnene i en skole til at lave 12.000 test med ledninger på en længde mellem 55-183 centimeter.

Ifølge Daily Mail afslørede forsøget, at antallet af forviklinger i lommer og tasker reduceres voldsomt, hvis man binder ledningerne sammen som anvist.

Dejligt at se
- Det var dejligt at se, hvor interesserede børnene var i at forstå den forholdsvis komplekse videnskab, der ligger bag dette særlige fænomen, lyder det fra fysikeren.

Andre videnskabsmænd, som interesserer sig for DNA molekylet, er nu begyndt at fokusere på Matthews observationer. DNA har det nemlig også med at rulle sig sammen i cirkler.

Akkurat som høretelefon-ledningerne.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer