Royal sniger: Elizabeth smilede med på selfie

Det royale britiske overhoved sneg sig med på selfie af australske veninder

Dronning Elizabeth fik lige gjort et par hockeyspilleres selfie en anelse mere værdig til et 'like' på de sociale medier. (Foto: Jayde Taylor / twitter.com/_JaydeTaylor)
Dronning Elizabeth fik lige gjort et par hockeyspilleres selfie en anelse mere værdig til et 'like' på de sociale medier. (Foto: Jayde Taylor / twitter.com/_JaydeTaylor)

Det er en trend, som næppe ender foreløbig. Selfie-trenden. Nærmest alle ejere af smartphones udnytter ethvert øjeblik til at tage et billede af sig selv og eventuelt den nærmeste ven eller veninde til at dokumentere, hvad man har brugt sin onsdag eftermiddag på.

Nogle selfies er dog mere vellykkede end andre, og en af de mere vellykkede står australske Jayde Taylor for.

I forbindelse med de traditionsrige Commonwealth Games, der i år finder sted i Glasgow, tog hockeyspilleren Jayde Taylor et billede sammen med holdkammeraten Brooke Peris uden for stadion, netop som den britiske dronning Elizabeth II kom forbi.

Ikke alene kom dronningen med på billedet - hun nåede også at smile til kameraet. Og det betød at billedet straks gik sin sejrsgang på Twitter.

Ifølge fotografen selv, var billedet dog ikke helt tilfældigt.

De to hockey-spillere var i færd med at varme ned efter kampen, da dronningen kom ud for at tale med holdkaptajnen, hvorefter de to unge kvinder også mødte dronningen. Inden da nåede de dog også at fange dronningen på et billede.

- Brooke og jeg planlagde det sådan, så da hun kom ud af døren, ville hun være bag os. Og så kom hun ud og smilede til kameraet. Vi var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, siger Jayde Taylor til news.com.au.

Årets udgave af Commonwealth Games, hvor i alt 71 nationer deltager, har varet fra onsdag 23. juli og fortsætter til og med 3. august.

0 kommentarer
Vis kommentarer