Det rene vanvid: Kvinde gifter sig med hund

Er du træt af, at din partner er behåret? Så se denne video. Her bliver en kvinde nemlig gift. Gommen er en særdeles behåret én af slagsen - det er nemlig en hund

Den indiske pige Mangli Munda fik en vaskeægte pigedrøm opfyldt. Hun blev nemlig gift. Drømmen om gommen er dog næppe blevet opfyldt, for hendes ægtemand er nemlig en hund.

Det bizarre bryllup er en del af et ritual, der skal fjerne ond magi.

Mangli Munda er 18 år, og hun er fra en øde landsby i den østlige indiske delstat Jharkhand. De ældste fra landsbyen arrangerede brylluppet, da en guru oplyste, at den unge pige formentlig var forfulgt af uheld, som ville ødelægge familien og landsbyen.

Brylluppet med hunden Sheru skulle så forhindre dette, og derfor blev den kørt til brylluppet af en chauffør og taget pænt imod af bryllupsgæsterne.

Den unge pige er ikke synderligt begejstret for sin behårede gom, men hun tror på, at brylluppet vil føre held med sig.

- Når jeg gjort det her, vil den mand jeg gifter mig med få et langt liv.

Hun har nemlig ret til at gifte sig med en mand på et senere tidspunkt uden at lade sig skille fra Sheru.

Glad for sin svigersøn

Manglis far støtter også op om sin svigersøn. Han ser det som den bedste mulighed for datteren lige nu.

- De ældste i byen sagde, at vi skulle holde et bryllup så hurtigt som muligt, så vi kunne sikre os, at forbandelsen blev brudt, og at gifte sig med en hund er den eneste måde at sikre dette på, siger han. 

Det er ikke første gang, en kvinde har taget en hund som "ægtemand". Det er sket flere gange i samme landsby og i landsbyerne i nærheden.

70 mennesker deltog i brylluppet, og på traditionel vis blev er danset til lokal musik for at fejre ceremonien. Der blev nemlig set på brylluppet, som var det helt almindeligt.

- Bortset fra, at gommen er en hund, så følger vi ellers traditionerne. Vi respekterer hunden lige så meget, som hvis det var en almindelig gom, siger Manglis mor, Seems Devi.

0 kommentarer
Vis kommentarer