Det så du ikke sidst: Skybruddets skøreste trafikuheld

En tur i cykeltaxa blev en våd fornøjelse for pigerne i videoen herunder

Da regnen i weekenden væltede ned over landet, kom det tilsyneladende bag på mange mennesker, som derfor blev udfordret af vandmasserne på alverdens måder.


Så vildt gik det for sig under skybruddet mellem lørdag og søndag. (Foto: Kenneth Meyer)

Videoen over artiklen stammer også fra skybruddet, men er i den lidt sjovere kategori. Den viser tre piger, som af uransaglige årsager har valgt at tage en cykeltaxa mens himmel og jord står i et. Da cykeltaxaen skal til at sætte dem af, påkører den dog en kantsten i høj fart, med grinagtige konsekvenser til følge.

Se hvad der sker over artiklen.

Videoen er optaget af Lasse Kanstrup, som til dagligt arbejder i Norge, men var hjemme i Danmark på ferie da regnen faldt. Han var på vej hjem fra en bytur i København lørdag nat, men blev altså overrasket af skybruddet og skyndte sig i læ.

- Jeg optog en video for at dokumentere den voldsomme regn, og filmede faktisk ham i den hvide t-shirt, som krydser gaden. Men pludselig kom der en cykeltaxa, som prøvede at køre op over kantstenen, og det gik ikke så godt, fortæller Lasse Kanstrup til Ekstra Bladet.

Lasse fortæller, at pigerne ikke skulle videre med cykeltaxaen. De havde dog nok håbet på en knap så voldsom afstigning.

0 kommentarer
Vis kommentarer