Evigt liv: David skal fryses ned, når han dør

I USA findes store frysebanker, hvor mennesker bliver frosset ned, når de dør. Deres håb er at blive vækket til live igen i fremtiden. Også enkelte herhjemme er skrevet op. Mød en af dem her

Forestil dig at vågne op om hundrede eller måske tusind år i en ny, ung og lækker krop klar til at opleve, hvad fremtidens samfund har at byde på.

Det er drømmen for de mere end 250 mennesker, der i dag ligger frosset ned til minus 196 grader i store frysebanker i USA.

Konceptet hedder kryonering. Idéen er kort fortalt at sætte døden på pause ved at køle ens afdøde legeme ned hurtigst muligt, efter at man er blevet erklæret død - og så håbe på, at fremtidens teknologi kan bringe en tilbage til livet igen.

Også folk herhjemme i Danmark har meldt sig til denne såkaldte ambulance til fremtiden. En af dem af David Stodolsky, ph.d i socialpsykolog.

- Jeg har meget, jeg gerne vil nå, og jeg kan ikke nå det hele i en normal livstid. Og så tror jeg, der sker en masse spændende ting i fremtiden, som jeg gerne vil opleve, forklarer han.

Se indslaget om David Stodolsky og kryonering i indslaget overfor.

0 kommentarer
Vis kommentarer