AV! Her går Alligator-trick helt galt

Jason McDonald har arbejdet med alligatorer i ti år. På trods af det farlige arbejde var han aldrig før blevet bidt - lige indtil den 15. marts

Se her, hvordan det gik galt for Jason McDonald. (Barcroft Media)

Et risikabelt trick gik grueligt galt for den 34-årige Jason McDonald, der til dagligt passer alligatorerne hos 'Colorado Gator Farm'.

Her har han arbejdet som frivillig i 10 år, og han er aldrig før blevet bidt af de store dyr. Her kan du se, hvordan det går til, når Jason fanger de store dyr:

Om det var de ti år uden uheld, der fik ham til at vove sig ud i de mere farlige tricks, er ikke til at vide, men ikke desto mindre gik det galt den 15. marts.

Verden på vrangen TV: Modig mand fanger kæmpe-alligator med de bare næver

Midt i et trick, der kræver at Jason har hånden i alligatorens vidtåbne gab, vælger det 150 pund tunge dyr pludselig at bide sammen. Jason når desværre ikke at hive hånden til sig, så det glubske dyr får godt fat i hånden.

Selvom Jason McDonald bliver meget chokeret over bidet, bevarer han dog roen. Hånden sidder nemlig stadig i alligatorens mund, så nu handler det om at komme fri uden for mange skader.

Samfund Dræbte mega-alligator med armbrøst

- Jeg vidste, at jeg var nødt til at styre hovedet og forhindre alligatoren i at rulle rundet eller ryste hovedet, da det kunne forårsage yderligere skader, sagde Jason efterfølgende.

Først efter 10 minutters kamp lykkedes det for den sårede dyrepasser at komme fri, og heldigvis slap han fra episoden uden større skader.

Du kan se hele episoden i klippet over artiklen!

Krimi TV: Se heldig mand overleve alligatorangreb  

13 kommentarer
Vis kommentarer