Baby blev rød og begyndte at skrige: Mor får et chok, da hun tjekker puslebordet

Over 100.000 mennesker har delt advarslen, som fik Samuel til at græde

Der var en god grund til, at Samuel begyndte at skrige (Foto: Privat)
Der var en god grund til, at Samuel begyndte at skrige (Foto: Privat)

Hvad der bedst kan beskrives som en kynisk spøg mod spædbørn har fået en mor til at rase på Facebook, og flere end 100.000 brugere har delt hendes advarsel.

Den engelske mor, Hayley Turner, skiftede sin søn Samuels ble på et offentligt toilet, da han pludselig begyndte at skrige.

- Da jeg lagde ham ned, skreg han. Jeg slog det hen med, at han sikkert bare var træt, kold eller gnaven, så jeg skiftede ham så hurtigt som muligt, så jeg kunne give ham et kram og berolige ham, skriver hun på Facebook.

Ryggen var ildrød og 'hullet'
Det viste sig dog, at der var en rigtig god grund til, at Samuel begyndte at græde. Da Hayley fik lejlighed til at se på hans ryg, var den helt rød.

Der var nemlig nogle, der havde sat tegnestifter igennem måtten på puslebordet, således at de stak op i ryggen på Samuel. På billedet kan man også se små huller i huden, der angiveligt stammer fra nålene.

- Det viser sig, at en eller anden taber synes det ville være 'sjovt' bevidst at putte tegnestifter i bunden af skiftemåtten. Vores stakkels baby lå på nåle!!! raser Hayley videre.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det kan ske for andre
Ifølge moderen fik drengen i alt fem små huller i ryggen, og hun opfordrer nu andre forældre til at være ekstra varsomme, når de skifter deres børn offentlige steder. Vrede kan ikke engang dække over de følelser, som Hayley sidder tilbage med, forklarer hun.

- Normalt poster jeg ikke ting som det her, men jeg tænker, at hvis det skete for mig, kan det også ske for en anden.

At opslaget er gået viralt, kommer tilsyneladende bag på familien, der pludselig har fået en masse venneanmodninger fra hele verden.

- Vi regnede ikke med, at det her ville gå viralt, og vi er glade for at skabe opmærksomhed om det her vilkårlige problem, skriver Hayleys mand, Rob Turner, på Facebook.

En anden mor, Nicole, gjorde også en uhyggelig opdagelse, da hun fandt et ukendt symbol på sin datters legetøj. Nu advarer hun andre om det.

1 af 2 Her ses bunden af skiftemåtten, hvor nålene er sat i (Foto: Privat)
2 af 2 Der var en god grund til, at Samuel begyndte at skrige (Foto: Privat)
97 kommentarer
Vis kommentarer