Barn kaldte hende gravid: Så tabte Erika 50 kilo

At blive sammenlignet med en højgravid kvinde fik den amerikanske kvinde til at gå på seriøs slankekur. Se hende her

Her kan du se Erika før og efter det markante vægttab. Video: Caters News Agency

Se Erikas forvandling herover artiklen

Erika Chacon fra Rialto i den amerikanske delstat Californien plejede at mæske sig i usund, fed mexicansk mad og sukkerfyldte snacks.

Det ændrede sig i 2015 efter en seks-årig pige troede, at hendes trinde vom skyldtes en baby.

31-årige Erika sagde farvel og tak til den usunde mad, og hun kastede sig dedikeret ud i en hård kamp for at komme af med de ekstra kilo.

- Min kæreste og jeg var på vej hjem fra Disneyland, og på toget talte vi med en lille pige. Hun spurgte sin mor, om jeg skulle have en baby, fordi min mave var så står, fortæller Erika Chacon til Caters News Agency.

Cheyann Shaw viser sin krop på sin Instagramprofil, Cheymarie_fit, før og efter hun fik kræft Samfund Fitness-babe viser sin krop frem efter kræft-diagnose

- Jeg begyndte at græde. Jeg havde aldrig oplevet sådan noget før, og jeg vil aldrig opleve det igen, siger Erikan, som understreger, at hun ikke blev sur på den lille pige, som ikke bevidst var ude på at såre hende.

Den 120 kilo tunge kvinde spenderede derefter hver dag en time i fitness-centret, skar diæten ned til 1400 daglige kalorier, og resultatet er til at se.

Svær at genkende
Erika har nu fået vægten ned på 69 kilo, og processen valgte hun at forevige på video for at opretholde motivationen, og nu håber hun på at inspirere andre til at tage skridtet fra overvægtig til fit.

- Hver gang jeg havde et lille fremskridt, optog jeg det på video for at minde mig selv om, hvor jeg i første omgang besluttede mig for at smide de ekstra kilo.

En kvinde skal have sex 800 gange for at tabe sig 8 kilo. Arkivfoto: Jan Sommer nationen Kvinde, 40 år, tager 8 kilo på: Er det fordi jeg ikke dyrker sex?

Siden Erika fik has på fedmen er det strømmet ind med komplimenter, og selv hendes familie har haft svært ved at genkende hende.

- Min bedstemor var den sjoveste. Jeg stod lige foran hende i lufthavnen, og hun gik lige forbi mig. Da jeg talte med hende, kunne hun næsten ikke tro sine egne øjne, og hun sagde 'Hold da op, er det virkelig dig?. Det føltes fantastisk, forklarer Erika, der efter vægttabet føler sig yngre end sin alder.

- Jeg kan løbe en mil (ca. 1,6 kilometer, red) på syv minutter og femten sekunder, og jeg kan pludselig foretage mig alle mulige former for aktiviteter.

52 kommentarer
Vis kommentarer