Barnepige overhælder baby med vand: Nu er hun fyret

Barnepigen er nu afskediget på grund af dårlig dømmekraft. Se den kontroversielle video her

Syv-måneder gamle Annora bliver overhældt med flere liter vand i en forlystelsespark. Barnepigen i lilla badedragt står ved siden af. Video: Facebook/Desiree Howell

Da Brittany Dixson ser en video på Facebook af en baby i badetøj, der bliver overhældt med flere liter vand i en forlystelsespark, aner hun ikke, at barnet rent faktisk er hendes datter Annora.

- Min væg på Facebook var fyldt med videoen, alle efterspurgte hvem den her baby var, siger Dixson til den amerikanske nyhedskanal WISH-TV.

Episoden fandt sted i Greenwood, Indianapolis, og er filmet af en Desiree Howell, som efterfølgende lagde den på Facebook med ordene:

'Tager du pis på mig!!!!! Hun mishandler det her barn. Babyen græder. Og sluger vandet. Bed til, at det her barn ikke drukner (sekundær drukning, red.), mens hun sover!!! Hun har råbt af hende og siger, hun skal komme over det. Det er en del af at være et barn. Hørte, at barnet kun er 7 måneder gammelt....OG IKKE HENDES!!!!!! DEL DEL DEL!!!!!'

Desiree Howells opslag er delt på Facebook over 5000 gange. Og det var altså her, at Brittany Dixson blev opmærksom på episoden.

- Da jeg først så den var min første tanke, hvorfor ville nogen sætte en baby et sted, hvor barnet ville få så meget vand på sig på én gang, siger Brittany Dixson.

Hun indså dog hurtigt, at barnet var hendes syv-måneder gamle datter Annora og kvinden ved siden af i lilla, hendes babysitter.

Dixson konfronterede barnepigen, da hun hentede sin datter.

- Hun undskyldte over for mig igen og igen, hun sagde, hun var ked af det, at hun ikke vidste, det var den spand med mest vand i, som ville ramme hende, fortæller Dixson.

Af bekymring for sin datter tog hun hende med på skadestuen for at sikre, at der ikke var kommet vand i pigens lunger, og hun kunne dø af sekundær drukning.

Brittany Dixson fortæller til WISH-TV, at hun har afskediget barnepigen, men at hun tilgiver hende for dårlig dømmekraft.

Se videoen øverst i artiklen

36 kommentarer
Vis kommentarer