Barry er en hund efter bilkørsel

Engelske hundeejere har lært deres puddel usædvanlige tricks

En for hunde usædvanlig glæde ved at køre både cykel og bil har gjort den engelske puddel Barry verdensberømt på internettet.

Mange hunde elsker en køretur som passager med hovedet ud ad vinduet, men Barry sætter sig selv bag rattet og tager en tur i sin legetøjsbil, og han er tilsyneladende en hund med en eksklusiv smag. I hvert fald kører han rundt i en Rolls Royce cabriolet, og selvom den kun er miniatureudgave af en rigtig Rolls Royce, gør det stadig Barry til den mest stilede hund i hele nabolaget.

barrys ejere, Wayne Sowerby og Kate Hayllar, lærte Barry at køre på skateboard da han stadig var hvalp, og siden er det kun gået fremad. Efterfølgende begyndte han at køre på trehjulet cykel skubbet af sine ejere, inden han sidenhen fik lov at køre alene.

Nu er Barry dog steget i graderne til et firehjulet motoriseret køretøj.

Se ham køre sin bil i videoen over artiklen.

- Han er virkelig en karakter, han kører altid rundt på sin trehjulede eller i sin bil, fortæller Wayne Sowerby.

- Bpde naboer og familie spørger efter ham, og når han kører på gaden bliver han stoppet konstant. For at være ærlig, så ser Kate og jeg det efterhånden som normen, så vi sætter nok ikke så meget pris på det som vi burde, men det er selvfølgelig stadig sjovt, lyder det.

3 kommentarer
Vis kommentarer