Bedstemor har gået med samme trøje i 25 år på denne dag - nu har familien opdaget noget

’Over 25 års forræderi!’

Hvert år, når USA fejrer sin uafhængighedsdag den 4. juli, ifører 88-årige Shirley Cheesman sig den samme trøje. Sådan har det været de sidste 25 år.

Trøjen, som er dekoreret med både stjerner og striber i hvide, røde og blå farver, synes umiddelbart at være en passende, årlig uniform på den amerikanske helligdag, der i folkemunde ofte blot omtales som ’4th of July’.

'Forræderi'
Men i år, efter at have set VM, var der noget, der gik op for Shirleys barnebarn, Dale Cheesman. Noget, som ingen i familien havde bemærket i det kvarte århundrede, bedstemoren troligt havde hevet flag-trøjen frem én gang om året.

Trøjens front var nemlig slet ikke det amerikanske flag, men flaget fra Panama.

Efter at familien havde grinet færdig over det årelange 'forræderi', lagde barnebarnet et billede af sin søde, men flag-forvirrede bedstemor op på Twitter, hvor han forklarede, hvad de lige havde opdaget.

Billedet har på få dage fået tildelt over 63.000 'likes'.

Det har resulteret i tusindvis af kommentarer fra folk, der griner med familien – og endda flere invitationer, så den 88-årige kan komme på besøg i landet, hun uvidende har hyldet de sidste 25 år.

Men selvom Shirley Cheesman nu altid vil være bevidst om, at trøjen ikke viser det amerikanske flag, vil hun nok fortsætte med at tage den på hver 4. juli, siger Dale Cheesman til BBC.

- Om noget kan det være, at jeg køber Panama-bluser til hele familien, som de kan have på 4. juli, siger han.

40 kommentarer
Vis kommentarer